Ny nettside!

Noen ganger tillater vi oss å fokusere på litt annet enn maling, tapet og gulvbelegg – som for eksempel nå, når vi kan rulle ut vår helt nye nettside. Helt enkelt og slett ikke noe fancy, men vi håper den hjelper oss til effektivt å nå ut til både eksisterende og nye kunder med det vi har på hjertet.

Det er flott om du vil følge bloggen vår. Ja, og følg oss gjerne på både Facebook og Instagram. Der poster vi litt fra oppdragene vi utfører og kanskje vil du se noe som inspirerer. Nordmenn er jo verdensmestere i oppussing, og vi viser gjerne frem noen bilder og videosnutter fra noen av de mange spennende arbeidene vi utfører.

Vi har mange dyktige folk i sving og, som for så mange andre i malerbransjen, hoper det seg gjerne opp med noe restmateriale. I stedet for å kaste utstyr av veldig god kvalitet, gjennomfører vi derfor i stedet noen flotte give-aways. Da er det flott om du vil være med å spre det glade budskap, slik at vi når ut til dem som kunne tenke seg maling, lim, tapet, gulvbelegg eller hva det skulle være.

Ja, vi skulle jo egentlig presentere den nye nettsiden her, men den er såpass enkel at du har sikkert full kontroll på den allerede. Det enkle er ofte det beste, ikke sant?

Vi benytter anledningen til å ønske dere alle et forrykende godt nyttår! Ellers er det selvsagt bare å ta kontakt på 52 71 32 91 eller post@mmfe.no om det skulle være noe vi kan bistå med.

Publisert av Dag Rune Flaaten

For mer om meg: https://dagruneflaaten.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: