Om oss

Malermesterfirma Emberland AS
Stolt utøver av malerfaget siden 1936

Malermesterfirma Emberland AS

Org. nr.: 922 661 367
Vår oppføring i Brønnøysundregistrene finner du her.
Selskapet inngår i konsern og strukturen kommer frem her.

86 ÅRS ERFARING
Malermesterfirma Emberland AS ble stiftet i Haugesund i 1936 og har siden den gang utført utallige større og mindre oppdrag, hovedsakelig i Nord-Rogaland.

KONSERN
Siden 2019 inngår selskapet i konsern og sammen med Malerfirma O Kjelsnes AS, som har base på Stord og utfører oppdrag hovedsakelig i Sunnhordland, er vi en stor aktør på Vestlandet.

FOLKENE OG LOKALER
Vi er en flott og sammensveiset gjeng. Som malermesterfirma, har vi selvsagt en hel del sammenfallende kompetanse, men vi har spesialisert oss innen ulike disipliner. Det gjør at vi samlet sett kan tilby en veldig bredde ut mot kunden.

Når vi ikke er ute i felten (noe vi stort sett alltid er), holder vi til i trivelige lokaler på Kvalamarka 14, 5514 Haugesund. Vi overtok lokalene tilbake i 2017 og vi har mye moro med å prøve ut nye fargekombinasjoner, hvilke materialer som går sammen og alle slike ting som sikkert alle andre nysgjerrige og kreative malere også bruker noe tid på. Ja, og så har vi selvsagt bygget et eget museum med malerrekvisita, men dette måtte vi dessverre pakke ned igjen, da lagerrommet måtte utvides for å ta unna for økt arbeidsmengde.

Kvalamarka 14,
5514 Haugesund

post@mmfe.no
52 71 32 91

%d bloggere liker dette: