Malerbloggen

Velkommen til bloggen vår

Her poster vi litt forskjellig fra det vi bedriver dagene med. Vi har til enhver tid flere spennende prosjekter gående, så det kan godt hende du finner noe av interesse, eller kan hende finner du til og med noe som inspirerer.

Det siste fra Malerbloggen

Kommunegården – fra kondemnert til ferdigstilling

Da var Kommunegården, eller «De tusen hjem», overlevert i sin nye prakt og vi må si oss svært fornøyde med både prosessen og resultatet. Kommunegården inneholder riktignok ikke 1.000, men 54 leiligheter. De er fordelt på tre store bygg som ligger til Karmsundgate, Haugevegen og Skillebekkgata, like ved Haugebanen og byens siste gjenlevende lyskryss. NoeFortsett å lese «Kommunegården – fra kondemnert til ferdigstilling»

Nyoppussede leiligheter til flyktninger på Risøy

Haugesund kommune er, som en rekke andre kommuner rundt i landet, travelt opptatt med å tilrettelegge for å ta imot ukrainske flyktninger. Bystyret har allerede vedtatt at kommunen skal ta imot 100 flykninger, men statsforvalteren har bedt kommunen om å ta imot ytterligere 200. Kommunen la ut følgende melding på nettsidene sine 25. mars: BosettingFortsett å lese «Nyoppussede leiligheter til flyktninger på Risøy»

Team Rynkeby

Det er alltid kjekt å kunne bidra og denne gangen har vi gitt et lite bidrag til kampen mot barnekreft. Gjennom å være gullsponsor for det lokale Team Rynkeby-laget, er vi med i et veldedighetsprosjekt som er representert i 9 land. Laget «vårt» skal i perioden fra 9. til 16. juli i år sykle fraFortsett å lese «Team Rynkeby»

Kvednatunet

Et av flere spennende prosjekt for året, er Kvednatunet trinn 2, ved inngangen til Djupadalen i Haugesund. Det reises nå en ny blokk med 22 leiligheter, og ferdigstilling vil være i desember 2022. Totalentreprenør er vår nære samarbeidspartner Engelsen Bygg, som holder til i Skjoldavegen i Haugesund og har røtter helt tilbake til 1912. ViFortsett å lese «Kvednatunet»

Skudeneshavn sykehjem

Et av flere store oppdrag for 2022, er Skudeneshavn sykehjem. Byggherre er Karmøy kommune og de opplyste i juli 2021 at de hadde inngått kontrakt med Engelsen Bygg, som totalentreprenør for arbeidet. Engelsen Bygg holder til i Skjoldavegen i Haugesund og har røtter helt tilbake til 1912. De har gjennom flere år vært en avFortsett å lese «Skudeneshavn sykehjem»

Oasen Storsenter fellesareal

Et av de mer spesielle oppdragene våre, var maling og tapetsering av fellesarealet på Oasen Storsenter. Senteret har hele 70 butikker, er over 24.000 kvadratmeter stort og omsatte i fjor for over 1 milliard kroner. Arbeidet pågikk over en 6-måneders periode i 2019 og 2020 og ble utført for Byggmesterkompaniet, som gjennom en årrekke harFortsett å lese «Oasen Storsenter fellesareal»

Passasjen i H90-bygget

På tampen av fjoråret, utførte vi malerarbeider i passasjen, i H90-bygget i Haugesund. Bygget huser en rekke bedrifter, og nylig er det kommet på plass et kontorfellesskap der også. Arbeidet ble utført for Berg Eiendom, i samarbeid med Glimt Interiørarkitekter. Vi benytter anledningen til nok en gang å takke for oppdraget og godt samarbeid. UnderFortsett å lese «Passasjen i H90-bygget»

Ny nettside!

Noen ganger tillater vi oss å fokusere på litt annet enn maling, tapet og gulvbelegg – som for eksempel nå, når vi kan rulle ut vår helt nye nettside. Helt enkelt og slett ikke noe fancy, men vi håper den hjelper oss til effektivt å nå ut til både eksisterende og nye kunder med detFortsett å lese «Ny nettside!»

Få siste nytt rett i innboksen

%d bloggere liker dette: