Sameiet Kommunegården – en liten oppdatering

I begynnelsen av mars, postet vi et innlegg, der vi skrev om Boligsameiet Kommunegården («De tusen hjem»). De ikoniske bygningene er fra 1920 og inneholder i dag 54 leiligheter. Du har kanskje kjørt forbi i det siste, og lagt merke til at vi har kledd inn to av de tre byggene?

I dag publiserte Haugesunds Avis artikkelen «Oppdaget store mangler i De tusen hjem»: – Det er ganske heftig for sameiet«. Det er en betalingsartikkel, men den tar for seg bakgrunnen for at byggene nå pusses opp utvendig.

Det viser seg nemlig at byggene, etter at Haugesund kommune i 2015 solgte dem, ble malt med feil maling tilbake i 2016. Styreleder for sameiet, Kristian Østensvik, som blir intervjuet i artikkelen, forteller om HAUBO og andre har bistått med å få på plass det temmelig omfattende prosjektet med å male opp hele fasaden på ny.

Vi er, som vi nevnte sist, totalentreprenør for arbeidene, og vi har ERA Stillasutleie og Sunnhodland Sandblåsing med oss på laget. Arbeidene er allerede godt i gang og vi gleder oss sammen med sameiet til å presentere byggene i sin nye drakt.

Publisert av Dag Rune Flaaten

For mer om meg: https://dagruneflaaten.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: