Nyoppussede leiligheter til flyktninger på Risøy

Haugesund kommune er, som en rekke andre kommuner rundt i landet, travelt opptatt med å tilrettelegge for å ta imot ukrainske flyktninger. Bystyret har allerede vedtatt at kommunen skal ta imot 100 flykninger, men statsforvalteren har bedt kommunen om å ta imot ytterligere 200. Kommunen la ut følgende melding på nettsidene sine 25. mars: Bosetting av flykninger på Risøy (Bildet over, er lånt fra kommunens oppslag.)

Vi i Malermesterfirma Emberland, er veldig glade for at vi får være en del av forberedelsene og klargjøringen. Mandag i uken som gikk, fikk vi en telefon fra kommunen, om at det ville komme en jobb på Risøy. Der og da var det ikke mulig å si noe om omfanget, men vi ble enige om en befaring neste dag. Tirsdag klokken 10:30 var vi på befaring og allerede samme dag var vi i gang!

Det er svært sjelden vi trenger å snu oss rundt på denne måten, men dette var et oppdrag helt utenom det vanlige. Det var ingen tid å miste, så vi måtte regelrett slippe alt annet vi holdt på med.

Positive som vi er, lovet vi å ha 6 leiligheter klare før uken var omme, og i går kunne vi ta kveld med 8 leiligheter ferdig oppusset og klare for å ta imot nye beboere. Bare i går, lørdag, hadde vi 7 malere på jobb på Risøy.

Totalt er det over 20 leiligheter som skal klargjøres, så arbeidet fortsetter. Vel, om statsforvalteren får viljen sin, blir det gjerne snakk om enda flere leiligheter, men det er det heldigvis andre som styrer. Vi er veldig glade for å kunne bidra i en presset situasjon og takker Haugesund kommune for oppdraget, samt at vi ønsker de nye beboerne hjertelig velkommen til byen.

Publisert av Dag Rune Flaaten

For mer om meg: https://dagruneflaaten.com.

En tanke om “Nyoppussede leiligheter til flyktninger på Risøy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: