Haugesund Aerobic og Treningssenter

Haugalandets største og mest allsidige treningssenter, Haugesund Aerobic og Treningssenter, benyttet 30-årsjubileet sitt til å bygge om og fornye store deler av senteret.

Vi har vært så heldige å få være en del av prosjektet, som blir utført for Berg Eiendom. Farger, belegg og det meste av det som har med utseendet å gjøre, er satt sammen av Glimt Interiørarkitekter. Selv bidrar vi med gulv- og malerarbeider.

Da de åpnet, i 1991, var senteret på 300 kvm. Siden den gang har det vokst i flere omganger, og i 2000 flyttet de inn i det gamle meieribygget langs Karmsundgata. I dag er senteret på hele 3 850 kvm, i tillegg til en 10 000 kvm stor utendørs hinderløype og en egen CrossVIP-box på 600 kvm.

I og med at senteret holder åpent fra 05:00 til 24:00, gjennomføres arbeidet i løpet av ordinære åpningstider. Det gjør at vi får omgitt oss med sunne og sporty mennesker i alle aldre, mens vi gjør så godt vi kan for ikke å legge en demper på treningsgleden.

Det meste av arbeidet er allerede fullført. Nye, flotte garderober var klare i november 2021. I desember fikk de på plass større soneområde for egentrening. Samme måned åpnet de også ny løpesal, med nye tredemøller.

Her er noen bilder fra arbeidet:

Akkurat nå jobbes det med fornying av resepsjonen og kaféen. Senteret er på hele 3 850 kvm, så resepsjonen og kaféen byr på en hel del arbeid i seg selv. Vi synes det blir veldig flott, og vi er trygge på at treningsglade haugalendinger vil sette pris på forandringene.

Arbeidet er ikke helt ferdigstilt enda, men her er noen bilder fra resepsjonen og kaféen:

Publisert av Dag Rune Flaaten

For mer om meg: https://dagruneflaaten.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: