Oasen Storsenter fellesareal

Et av de mer spesielle oppdragene våre, var maling og tapetsering av fellesarealet på Oasen Storsenter. Senteret har hele 70 butikker, er over 24.000 kvadratmeter stort og omsatte i fjor for over 1 milliard kroner.

Arbeidet pågikk over en 6-måneders periode i 2019 og 2020 og ble utført for Byggmesterkompaniet, som gjennom en årrekke har vært en av våre nære samarbeidspartnere.

Det som var med på å gjøre dette til et veldig minneverdig oppdrag, var at senteret var i full sving gjennom arbeidet. Dermed ble rundt 90% av arbeidet utført utenom åpningstid, altså stort sett på nattestid. Dette, kombinert med høy arbeidsinnsats og godt humør blant alle som var i sving, var med på å gjøre dette til et oppdrag vi sent kommer til å glemme.

Senteret har over 2 millioner årlige besøkende, så arbeidet fikk en del omtale. Haugesunds Avis skrev følgende i artikkelen «Oasen blir malt svart«:

– Da jeg første gang hørte at vi skulle male senteret svart, ble jeg selv ganske skeptisk, det må jeg innrømme, sier senterleder Dag Einar Solberg.

Oasen Storsenter på Karmøy inngår i den landsomfattende senterkjeden til Olav Thon (96). Olav Thon Gruppen eier og forvalter totalt 80 kjøpesentre i Norge, pluss elleve i Sverige.

– Nå gjennomføres planen om å få en felles og samkjørt fargeendring på mange Thon-sentrene, på samme måte som Thon-hotellene har fått, forteller senterlederen.

Oasen Storsenter er av konsernet plukket ut til å være blant de første av sentrene i Norge som realiserer fargeendringen.

– Fra hvitt til svart. Det blir ganske fint. Da jeg så resultatet, forsvant skepsisen min umiddelbart, forteller Solberg.

Oasen Storsenter var ett av flere større prosjekter vi utførte de siste par årene. Vi er heldige å ha en hel del større kunder og de byr til stadighet på spennende oppdrag. 2022 er allerede godt i gang og vi har plottet inn en rekke store arbeider også i år. Enkelte er allerede påbegynt.

Vi takker Oasen Storsenter for oppdraget og tar med oss mange gode erfaringer i det videre arbeidet.

En liten hurtigfilm fra deler av arbeidet. Filmen er tatt på nattestid. Neste morgen var alt ryddet bort og senteret var travelt som vanlig. Etter stengetid var det i gang igjen.

Publisert av Dag Rune Flaaten

For mer om meg: https://dagruneflaaten.com.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: